Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Την περασμένη Παρασκευή 12 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοί του, επισκέφτηκαν τη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, όπου συναντήθηκαν με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. κ. Θεόκλητο.

Μέσα σε μια γόνιμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα συζητήθηκαν διάφορα θέματα που άπτονται της κοινωνίας της Καλαμπάκας και κυρίως θέματα πνευματικότητας και πίστης. Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τον Κύριο Αλέκο και τους υποψήφιους Συμβούλους του για την επίσκεψη και τους συμβούλεψε σε διάφορα επίπεδα ως Πνευματικός Πατέρας. Τέλος τους έδωσε την ευλογία του και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στην προσπάθεια τους.

Μετά την αποχώρηση τους από τη Μητρόπολη ο κύριος Αλέκος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί του σύμβουλοι, περιόδευσαν στο χώρο της λαϊκής αγοράς και συναντήθηκαν με πολίτες στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται επί της οδού Βλαχάβας.

Ημερομηνία

18 Απριλίου 2019

Ετικέτα

Δελτία Τύπου

  

Επικοινωνία

Τηλ.: 24320 75180

Κιν.: 697 3070 488

Email: info@meteoranewstart.gr

Ευθυμίου Βλαχάβα 9, Καλαμπάκα

©2021 Νέο Ξεκίνημα - Ανεξάρτητος Δήμος. All Rights Reserved. // Επιμέλεια, σχεδίαση: Ρούλα Μπαξεβάνου - Ανάπτυξη: Σπύρος Αλέκος - Φωτογραφίες: Βασίλης Κυριακούλης

Search