Ασπροποτάμου


 
 

Ζαραμπούκα Ελένη του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1957 στους Νεγάδες του Ν. Ιωαννίνων όπου και έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Είναι απόφοιτος της Λαμπριάδειου Σχολής και από το 1973 κατοικεί μόνιμα στα Τρίκαλα και στην Κρανιά Ασπροποτάμου. Από το 1989 μέχρι και το 1997 εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος και από το 1998 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης.

Το ενδιαφέρον της για τα κοινά υπήρξε πάντα έντονο και το 2006 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

     
     
     
 

Χελιδώνης Σωτήριος του Χρήστου

Γεννήθηκε στην Πολυθέα Ασπροποτάμου το 1962 και μεγάλωσε στη Μηλιά Ασπροποτάμου. Σπούδασε στη Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων. Το 1988 επέστρεψε στα Τρίκαλα και από τότε έως και σήμερα εργάζεται ως Δημοτικός Υπάλληλος του Δήμου Τρικκαίων. Από το 2001 έως και σήμερα υπηρετεί ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Πρασίνου & Αγροτικής Ανάπτυξης. Επίσης, διετέλεσε αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Περιβάλλοντος & Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Αύγουστο του 2018 έως και τον Ιανουάριο του 2019.

Είναι Αναπλ. Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων, στο συμβούλιο του οποίου εκλέγεται τα τελευταία 20 χρόνια. Παράλληλα, εκλέγεται και ως αντιπρόσωπος στην ΠΟΕ ΟΤΑ. Επίσης, διετέλεσε μέλος στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων. Αποτελεί μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του «Μένουμε Τρίκαλα».

Επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλιάς Ασπροποτάμου με πλούσια δράση και μέλος της διοίκησης της Ο.Α.Σ.Π.Ε. (Ομοσπονδία Ασπροποτάμιων Συλλόγων Πολιτισμικής Ενότητας).

Είναι παντρεμένος με τη Γιούρου Μαρία, Μαία του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, και έχουν δύο παιδιά, το Χρήστο και τη Θωμαή.

     
     
     

Βασιλικής


 
 

Ζέρβα Αθανασία του Νικολάου

Γεννήθηκε το 1993 στην Καλαμπάκα, όπου και τελείωσε το Γενικό Λύκειο.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος, του τμήματος ονυχοπλαστικης και μακιγιάζ.

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι μητέρα ενός αγοριού.

     
     
     
 

Λύπας Δημήτριος του Βασιλείου

Γεννήθηκε το 1972 στη Βασιλική Καλαμπάκας και κατοικεί εκεί. Είναι επαγγελματίας αγρότης από το 1995 και η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ νωρίς στη μικρή κοινωνία της Βασιλικής, με την ποδοσφαιρική ομάδα, τον Τ.Ο.Ε.Β. και το συνεταιρισμό του χωριού του. Από το 2017 έως και σήμερα είναι αντιπρόεδρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.) Καλαμπάκας.

Το 2006 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Δήμο Βασιλικής και στη συνέχεια εκλέχτηκε στον Καλλικρατικό Δήμο Καλαμπάκας όπου και εκεί διετέλεσε αντιδήμαρχος, ενώ σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

     
     
     
 

Μαντζάνα Ιφιγένεια του Βαΐου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου και τέλειωσε το Λύκειο.

Κόρη του Βαϊου Μαντζάνα από τη Βασιλική, ο οποίος υπήρξε ένα από τα νεότερα μέλη της εθνικής αντίστασης.

Είναι πτυχιούχος του «Ελληνικού Πολιτισμού» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου Αθήνας στις Ανθρωπιστικές σπουδές και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων».

Επιπλέον έχει σπουδές στη Θεατρολογία και επαγγελματική εμπειρία στο Θέατρο Καλουτά, σε πολλές θεατρικές παιδικές παραστάσεις καθώς και σπουδές Βυζαντινής & Ευρωπαϊκής Μουσικής.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Ασχολήθηκε με τον κλασικό χορό, με Λάτιν (φλαμένκο) και Δημοτικούς χορούς.

Εργάζεται στην Alpha Bank, εδώ και 22 χρόνια, ως υπεύθυνη στο Τμήμα Πελατείας Ιδιωτών.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας, Τακτικό μέλος του και Εθελόντρια μέχρι σήμερα.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια αναπληρώτρια γραμματέας στην οργάνωση των ετεροδημοτών Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα.

Υπήρξε υποψήφια Νομαρχιακή σύμβουλος στο συνδυασμό «Αυτοδιοικητική Ενότητα» με υποψήφιο Νομάρχη τον Βουλευτή Παπαδόπουλο Σάκη.

     
     
     
 

Τότη-Μπακάλη Αθανασία του Κωνσταντίνου

Ο Δήμος μας τεράστιος, οι προκλήσεις πολλές, οι προσδοκίες σας υποχρέωση μου.

Είμαι η Τότη-Μπακάλη Αθανασία (Σούλα), σύζυγος του Θεόδωρου Κανάτα, ετών 54 και μόνιμος κάτοικος Θεόπετρας. Απόφοιτη Λυκείου, φοίτησα για 2 χρόνια Γυμναστική Ακαδημία στη Ρουμανία και μετά για 4 έτη στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης μας.

Με την αυτοδιοίκηση είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ, μετά από προσέγγιση του κ.Θοδωρή Αλέκου τον οποίο εκτιμώ και ευχαριστώ με σκοπό να συνεισφέρω στο καλό του τόπου μας.

Με λίγα λόγια λοιπόν και πολλά έργα ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το καλύτερο του Δήμου μας.

     
     
     

Καλαμπάκας


 
 

Αρσενίου Γεώργιος του Μιχαήλ

Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα το 1963, όπου εκεί τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Είναι συνταξιούχος Δημοτικός υπάλληλος και ασχολείται με τον αγροτικό τομέα.

Εκλέχτηκε επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος τις τετραετίες 1994-1998 και 2003-2006 και για 15 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Δήμο Καλαμπάκας. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Ντούμα και πατέρας 2 αγοριών.

     
     
     
 

Βαβίτσα-Καρακώστα Ελένη του Σταύρου

Γεννήθηκε το 1977 στο Καστράκι Καλαμπάκας όπου είναι και μόνιμη κάτοικος. Είναι παντρεμένη με τον Παύλο Καρακώστα και μητέρα 3 κοριτσιών ηλικίας 20, 15 και 13 ετών. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Στον Θοδωρή Αλέκο βλέπει έναν άνθρωπο με καθαρό πρόσωπο, που μπορεί να εμπιστευτεί κανείς για το μέλλον του τόπου μας. Νιώθει περήφανη που θα αγωνιστεί στο πλευρό του για ένα καλύτερο αύριο και την ανάπτυξη του τόπου.

     
     
     
 

Βλαχογιάννης Νικόλαος του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην Διάβα Καλαμπάκας. Αποφοίτησε από την Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με την Σμαρώ Κοτσιλιάνου, με την οποία αποκτήσανε δύο παιδιά, την Δήμητρα και τον Γιώργο.

Εργάζεται ως υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου στην εταιρεία Μύλοι Αφοί Ν. Βλαχογιάννη ΑΕ με έδρα την Διάβα.

     
     
     
 

Βλιώρας Σωτήριος του Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα το 1951. Είναι παντρεμένος με την Θεοδώρα Κόνη και είναι πατέρας 2 παιδιών. Εργάστηκε ως υπάλληλος στο Κ.Υ. Καλαμπάκας.

Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Νομαρχιακής και υπεύθυνος τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καλαμπάκας και γραμματέας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας (Ε.Α.Σ.).

     
     
     
 

Γιαννούλας Μιχάλης του Ιωάννη

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Φεβρουαρίου 1985. Κατάγεται από την Οξύνεια Καλαμπάκας. Το 1993 η οικογένεια του επιστρέφει στην πόλη της Καλαμπάκας, με τους γονείς του να ανοίγουν επιχείρηση εστίασης στην πόλη (ταχυφαγείο Chicken Time).

Από το 2002 έως το 2007 φοίτησε στο τμήμα Έρευνας και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη πόλη της Τρίπολης.

Το 2007 επιστρέφει στη Καλαμπάκα και γίνεται εξωτερικός συνεργάτης μεγάλου παρόχου τηλεπικοινωνιών. Αντικείμενο της εργασίας του είναι η συντήρηση και άρση βλάβης σε σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας σε μία ιδιαίτερα ποικιλόμορφη και δύστροπη γεωγραφική περιοχή που καλύπτει την δυτική Θεσσαλία και μέρος της Ηπείρου.

Το 2014 εγκαινιάζει στο κέντρο της Καλαμπάκας ένα πρωτότυπο κατάστημα με είδη δώρων και λαϊκής τέχνης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο εμπόριο ποιοτικών ελληνικών αλλά και τοπικών προϊόντων.

Από το 2015 είναι παντρεμένος με την Βασιλική Τσαντίκου, ιδιωτική υπάλληλο. Το 2017 αποκτήσανε το πρώτο τους παιδί, τον Φαέθων - Ιωάννη.

Αγαπημένες του ασχολίες αποτελούν διάφορες δραστηριότητες στη φύση όπως η ορειβασία (αποτελεί μέλος της ΟΛΚ), η ελεύθερη κατάδυση, το κυνήγι ορεινής πέστροφας και η συγκομιδή άγριων μανιταριών. Τα τελευταία χρόνια τον έχει κερδίσει η καλλιέργεια παραδοσιακών οπωροκηπευτικών και δέντρων με μεθόδους βιολογικής και φυσικής γεωργίας. Του αρέσει το διάβασμα και η διεξαγωγή επιτραπέζιων παιγνίων στρατηγικής.

Γνωρίζει σε πολύ καλό βαθμό την Αγγλική γλώσσα (Proficiency of Cambridge). Από το 2007 κατέχει πιστοποίηση για εργασία σε μεγάλα ύψη (δίπλωμα εναερίτη). Το 2012 εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία με ειδικότητα διαβιβαστή, αρχικά στην ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στον Έβρο και μετέπειτα στη 1η Στρατιά στη Λάρισα.

Πολιτικά δεν ανήκει σε κανένα κομματικό χώρο. Στα κοινά του τόπου μας συμμετέχει ενεργά από το 2014, χρονολογία που επιχειρήθηκε μέσω της τοπικής αρχαιολογικής υπηρεσίας η προώθηση πλήθους απαγορεύσεων εντός του αρχαιολογικού χώρου των Μετεώρων.

     
     
     
 

Γιάτσιου-Κατσικά Δέσποινα του Αντωνίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καστράκι Καλαμπάκας, ενώ κατοικεί στην Καλαμπάκα. Είναι παντρεμένη με τον Κατσικά Σπυρίδων και έχουν αποκτήσει δύο κορίτσια.

Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Καλαμπάκας το 1985 και στη συνέχεια σπούδασε στη Σ.Β.Ι.Ε. (Σχολή Βοηθών Ιατρικών Εργαστηρίων) στην Αθήνα. Εκπαιδεύτηκε και δούλεψε στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κατά το έτος 1988. Το 1989 διορίστηκε στη Μονάδα Υγείας Ι.Κ.Α. Τρικάλων στο Μικροβιολογικό Τμήμα, νυν Κέντρο Υγείας Τρικάλων Αστικού Τύπου. Από το 2015 υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας στο Μικροβιολογικό Τμήμα.

     
     
     
 

Θώμος Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε το 1970 στην Καλαμπάκα, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Πανταζή Σούλα, με την οποία αποκτήσανε δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο-Σπυρίδωνα.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας το 1988 και στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, όντας μέλος της ομάδας των Τρικάλων έως το 1995. Μετά από εκεί, αγωνίστηκε στην ομάδα των Μετεώρων, της οποίας διετέλεσε και πρόεδρος μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Από το 1988 έως το 2010, διατηρούσε καταστήματα στην πόλη μας. Από το 2010 έως και σήμερα εργάζεται ως ενεργειακός σύμβουλος.

     
     
     
 

Καρακώστας Κωνσταντίνος (Ντίνος) του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1954, κατάγεται από το Μαλακάσι Καλαμπάκας και κατοικεί στο Καστράκι. Είναι παντρεμένος, πατέρας 3 παιδιών και συνταξιούχος Δασοπόνος.

Υπηρέτησε στη Διεύθυνση Δασών Κατερίνης, Διεύθυνση Δασών Γρεβενών και στο Δασαρχείο Καλαμπάκας. Επίσης, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος επί 3 τετραετίες καθώς και αντιδήμαρχος καθαριότητας, πολιτισμού και Αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ.

     
     
     
 

Κολιός Αριστείδης του Λάμπρου

Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα στις 5 Μαΐου του 1969. Είναι απόφοιτος της Οδοντοτεχνικής Σχολής του Ι.Ε.Κ ΣΒΙΕ. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας. Σήμερα, διατηρεί βιβλιοχαρτοπωλείο στην Καλαμπάκα.

Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Τσίογκα με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, το Χαράλαμπο και τη Φωτεινή. Κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το Συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα - Ανεξάρτητος Δήμος» του Υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου με σκοπό το καλύτερο μέλλον της Καλαμπάκας και των Δημοτών.

     
     
     
 

Κοντογιάννη Γιαννούλα του Ευθυμίου

Κατάγεται από το Δήμο Χασίων και συγκεκριμένα από το χωριό Αγναντιά. Μεγάλωσε στην Καλαμπάκα και τελείωσε το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας. Έχει πτυχίο χειριστή Υπολογιστών.

Δούλεψε στο κτηνιατρείο Καλαμπάκας για 8 χρόνια και σήμερα είναι μόνιμη Δημοτική υπάλληλος στο Τμήμα Γεωπονικής. Γνωρίζει καλά το Δήμο Μετεώρων τόσο την πόλη όσο και τα χωριά. Πιστεύει ότι η εμπειρία της και η διάθεσή της για προσφορά θα είναι χρήσιμη στο Δήμο Μετεώρων. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Μεσιακάρη.

     
     
     
 

Κόττης Δημήτριος του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1954 στο Καλοχώρι Καλαμπάκας όπου είναι και μόνιμος κάτοικος. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών και ασχολείται με την κτηνοτροφία.

Έχει εκλεγεί 2 φορές Δημοτικός Σύμβουλος στην Καλαμπάκα και 1 στον Δήμο Τυμφαίων. Διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Δήμο Καλαμπάκας με τον συνδυασμό του Δημήτρη Σακελλαρίου. Είναι διοικητικός σύμβουλος στην ΠΑΣΕΓΕ καθώς και σε πανελλαδικό επίπεδο, είναι εποπτικός σύμβουλος σε κλαδικό συνεταιρισμό που αποτελείται από 17 πρωτοβάθμιους κλαδικούς συνεταιρισμούς. Επίσης κατέχει την θέση του πρόεδρου στον ΑΓΡΟΓΑΛ Καλαμπάκας.

     
     
     
 

Κτενάς Χρήστος του Μιχαήλ

Γεννήθηκε στη Γλυκομηλιά το 1967 και μεγάλωσε στην Καλαμπάκα, όπου και αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο. Σπούδασε σε ΙΕΚ αποκτώντας το πτυχίο βοηθού Κτηνιατρικής Κλινικής.

Δραστηριοποιήθηκε ως επαγγελματίας αρχικά στο τομέα των Δασικών Προϊόντων και μετέπειτα του Τουρισμού, διατηρώντας καταστήματα ειδών Λαϊκής Τέχνης.

Η υπέρμετρη αγάπη για τα ζώα τον ώθησε στο να ιδρύσει τον Φιλοζωικό Σύλλογο Καλαμπάκας «Η Στέγη», του οποίου είναι και πρόεδρος.

     
     
     
 

Κυριακούλης Βασίλειος του Θεοδώρου

Γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στην πόλη των Τρικάλων. Σπούδασε Γεωπόνος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στα οπωροκηπευτικά, την αμπελουργία, την ανθοκομία και την μελισσοκομία. Μετά την ενασχόληση του ως Γεωπόνος σε διαφόρους οργανισμούς και Νομαρχίες, επέστρεψε στη γενέτειρα του, οπού ίδρυσε επιχειρήσεις εισαγωγής Ιταλικών επίπλων κουζίνας και συναφών ειδών.

Τα τελευταία 6,5 χρόνια ζει πλέον στην Καλαμπάκα κάτω από τα Μετέωρα γενέτειρα της μητέρας του. Ασχολείται επαγγελματικά με τη Φωτογραφία και τη Χειροποίητη Σαπωνοποιία. Είναι μέλος της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας και ιδρυτικό μέλος της «Φωτογραφικής Ομάδας Τρικάλων» συμμετέχοντας σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, καθώς και μέλος της ομάδας «Ποδηλάτες Τρικάλων».

Μεγάλη του αγάπη είναι και ο Προσκοπισμός, μέσα από τον οποίο από μικρή ηλικία έμαθε την επαφή με την φύση και τον εθελοντισμό, καθώς κάθε καλοκαίρι το περνούσε στη κατασκήνωση στα βουνά του Ασπροποτάμου, του Αμαράντου και της Καστανιάς μέχρι και τα φοιτητικά του χρόνια ως στέλεχος. Υπήρξε μέλος του «Εργαστηρίου Θεατρικής Δημιουργίας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμαριάς», της ομάδας Κουκλοθέατρου του «Θεάτρου Επί Σταγών», καθώς και των χορωδιών της «Μουσικής Σχόλης Καλαμπάκας» και του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο Άγιος Βησσαρίων». Μιλάει επίσης άπταιστα Αγγλικά.

     
     
     
 

Κωστοπούλου-Κόμματου Βασιλική του Φιλίππου

Γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στην Καλαμπάκα. Το 1991 εισήχθη στο Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αποφοίτησε ως φιλόλογος το 1997.

Από το 2016 είναι αν. Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Είναι παντρεμένη με το Θοδωρή Κόμματο και έχουν δύο παιδιά.

     
     
     
 

Λίτσιος Γεώργιος του Ευάγγελου

Γεννήθηκε το 1957 στη Διάβα Καλαμπάκας όπου εκεί μεγάλωσε, τελείωσε το Δημοτικό και διαμένει μόνιμα μέχρι και σήμερα.

Είναι ελαιοχρωματιστής και ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Αγριολούλουδο», μια οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί με την σύζυγό του και την κόρη του Σοφία.

     
     
     
 

Μίχου-Τσιασιώτη Όλγα του Αθανασίου

Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένη με τον Τσιασιώτη Γεώργιο και μητέρα 2 παιδιών, του Μάνου και της Κρίστη.

Τέλειωσε το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας το 1980. Από το 1982 ασχολήθηκε ως μέλος της εταιρίας Μίχος Αθανάσιος και Σια (Οικοδομικές Επιχειρήσεις). Από το 1987 εργάζεται στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) Τρικάλων.

     
     
     
 

Μπαρμπαρούση-Πλακιά Άννα του Γρηγορίου

Γεννήθηκε το 1974 στα Τρίκαλα. Η καταγωγή της είναι από την Περιστέρα Καλαμπάκας, ωστόσο έζησε τα παιδικά της χρόνια στο Νέο Κόκκινο Θηβών. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Ζει και εργάζεται στην Καλαμπάκα ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Πιστεύει στο όραμα του κ. Θοδωρή Αλέκου και τον ακολουθεί με κοινό στόχο για ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας.

     
     
     
 

Νικολογιάννης Σπυρίδων του Δημητρίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη που αγάπησε, την Καλαμπάκα. Παντρεμένος με την Ξάνθη Μαρία, νηπιαγωγό MSc, με την οποία απόκτησε τρία παιδιά.

Πτυχιούχος ΑΕΙ, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, υπηρετώντας στο 521 τάγμα πεζοναυτών στο Βόλο, τάχθηκε στην αγορά εργασίας με παράλληλη εξειδίκευση σε ακαδημαϊκό επίπεδο αποκτώντας τα κάτωθι: α) απόκτηση τίτλου Post Graduate Diploma με ειδικότητα “Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων”, β) απόκτηση Master of Science (MSc) με ειδικότητα “Τραπεζική Διοίκηση” και γ) τελειόφοιτος Master of Science (MSc) με ειδικότητα “Διοίκηση και Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Τουριστικού Προορισμού”.

Εργάστηκε για 22 έτη στον χρηματοοικονομικό κλάδο με την ιδιότητα του Διευθυντού Υποκ/τος της ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΧΕΠΕΥ και ως στέλεχος στις Τράπεζες EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ στον κλάδο των επιχειρήσεων ως Senior Credit - analyst. Εργάστηκε επίσης, στις εταιρείες ΒΙΟΣΕΡ Τρικάλων στο τμήμα Logistics και στην ΚΛΟΤΣΩΤΗΡΑΣ ΑΕ ως Υπεύθυνος Παραγωγής. Είναι υπέρμαχος του Επιχειρείν με δραστηριότητα σε διάφορους τομείς. Ιδρυτής, και διαχειριστής της ξενοδοχειακής μονάδας EPAVLIS METEORA SUITES στην Καλαμπάκα, συμμετοχή στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και δραστηριότητα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Λατρεύει τη διδασκαλία, την οποία υπηρετεί με ζήλο (2βάθμια εκπ/ση, ΣΜΥ και δημόσιο ΙΕΚ Τρικάλων). Εισηγητής του ΟΑΕΔ σε κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά (FCE-Cambridge) και Ιταλικά (B1) και είναι πιστοποιημένος χρήστης Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Marketing, Management, Cross Selling, Business Plan, Διαχείρισης Κινδύνου, Κρίσεων, Ανθρωπίνου Δυναμικού, Τεχνικές Πωλήσεων, Κοστολόγησης, Σύστημα Αξιών κ.α.

Είναι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ξενοδόχων, μέλος του Συλλόγου Αδελφοποιημένων πόλεων με συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για την προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος. Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ασκεί δραστηριότητες σχετικές με περιβάλλον, αθλητισμό και πολιτισμό, με αποκορύφωμα την ποδηλατοπορεία από την Καλαμπάκα στο Schwabach Γερμανίας διανύοντας 1.200χλμ σε 5 μέρες, στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο πόλεων. Λατρεύει τα ταξίδια και τον αθλητισμό.

     
     
     
 

Ντρούγιας Κωνσταντίνος του Ιωάννη

Γεννήθηκε το 1975 στα Αμπέλια Καλαμπάκας. Εκεί τέλειωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, ενώ το Λύκειο στην Καλαμπάκα. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Στεφανίδη και πατέρας 2 κοριτσιών.

Διατηρούσε εργαστήριο Χάλκινων Κατασκευών στη Καλαμπάκα (Αφοί Στεφανίδη). Επίσης, ασχολήθηκε ενεργά με τη δημοσιογραφία ως αρχισυντάκτης στο Trikala.net και ταυτόχρονα υπήρξε ιδιοκτήτης και ραδιοφωνικός παραγωγός σε ραδιόφωνο της πόλης των Τρικάλων. Πλέον, ασχολείται με την καλλιέργεια οινάμπελων στην τοπική κοινότητα Κλεινοβού.

     
     
     
 

Παπαχρήστος Σωτήριος του Βασιλείου

Γεννήθηκε το 1978 στην Καλαμπάκα. Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή του στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση μετέβην στη Ξάνθη προκειμένου να ακολουθήσει ακαδημαϊκές σπουδές στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Λαμβάνοντας το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού και αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, επέστρεψε στη γενέτειρά του Καλαμπάκα, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2005, διατηρώντας τεχνικό γραφείο (Γκέκα 1).

Κατά το παρελθόν έχει απασχοληθεί ως Επιβλέπων Μηχανικός σε κατασκευαστική εταιρεία και ως Ειδικός συνεργάτης - Πολιτικός Μηχανικός του πρώην Δήμου Μαλακασίου.

Από πολύ νωρίς θέλησε να ασχοληθεί με τα κοινά επιχειρώντας να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του και στην ανάπτυξη του τόπου καταγωγής του. Οι συνδημότες του δήλωσαν εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του στις δημοτικές εκλογές του 2010, καθώς με την καθοριστική ψήφο τους εξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος.

Την περίοδο 01/01/2013 - 21/08/2014, άσκησε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Έργων - Υποδομών - Πολιτικής Προστασίας & Αμαξοστασίου που του ανέθεσε τότε ο Δήμαρχος, Δημήτρης Σακελλαρίου. Από αυτή τη θέση ευθύνης ανέλαβε την ολοκλήρωση της εκτέλεσης δεκάδων έργων αρμοδιότητάς του βελτιώνοντας τις υποδομές ανταποκρινόμενος στα αντίστοιχα αιτήματα των συνδημοτών του κυρίως στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2015 επανεξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Σακελλαρίου και από τον Οκτώβριο του 2018 εξελέγην Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων.

Κατά την πορεία του στον πολιτικό χώρο διετέλεσε Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλαμπάκας (2008 - 2013) και Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τρικάλων (2013 - Νοέμβριος 2014).

     
     
     
 

Πούλιος Σωτήριος του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα το 1972. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μέμτσα και έχουν δυο παιδιά. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας το 1990 και στη συνέχεια υπηρέτησε στο στρατό ως έφεδρος Αξιωματικός. Ολοκλήρωσε το 1996 με υποτροφία από το 2ο κρατικό ΙΕΚ Θεσσαλονίκης ως Μηχανικός Πληροφορικής και Αυτοματισμού Γραφείων.

Από το 1995 εργάστηκε σε εταιρείες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη ως τεχνικός H/Υ με ανοδική πορεία από το 1998 και το 2000 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Εμπορικού Διευθυντή σε εταιρείες του ομίλου ALTEC.

Από το 2000 έως το 2001 εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής βορείου Ελλάδος στον όμιλο DIONIC. Το 2001 επέστρεψε στην Καλαμπάκα και εργάστηκε στο ΚΕΝΑΚΑΠ ως τεχνικός πληροφορικής έως το 2007. Από το 2004 έως και σήμερα είναι ιδιοκτήτης καταστήματος Πληροφορικής και από το 2016 έως και σήμερα είναι ιδιοκτήτης Coctail Bar στην Καλαμπάκα.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών στην Καλαμπάκα και έχει διοργανώσει με τα μέλη των συλλόγων αρκετούς αγώνες μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, με αποκορύφωση δυο αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro, το 2011 και το 2014, ο ένας εκ των οποίων βραβεύτηκε ως η καλύτερη διοργάνωση της χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τέλος, επί σειρά ετών έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως εθελοντής σε διάφορες εκδηλώσεις άλλων Συλλόγων αλλά και του Δήμου Μετεώρων.

     
     
     
 

Στασινοπούλου-Σακελλαρίδη Σοφία του Χαράλαμπου

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Κατοικεί στην Καλαμπάκα 14 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Σακελλαρίδη Λεωνίδα και μητέρα τριών παιδιών. Τέλος, είναι τελειόφοιτη της Νοσηλευτικής ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών.

Πιστεύει στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο και στο συνδυασμό "Νέο ξεκίνημα - Ανεξάρτητος Δήμος" και στο όραμα που έχει για το Δήμο.

     
     
     
 

Στεφάνου Μαρία του Αθανασίου

Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα το 1982 όπου και είναι μόνιμη κάτοικος. Είναι παντρεμένη με τον Θεοφάνη Παπαχρήστο και μητέρα ενός παιδιού. Σπούδασε στη νοσηλευτική σχολή του Γ.Ν.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ και είναι πτυχιούχος βοηθών νοσηλευτών.

Γνωστή από τα ερτζιανά, μιας και τα 12 τελευταία χρόνια εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός στα τοπικά ραδιόφωνα αλλά και των Τρικάλων. Εργάστηκε επίσης ως συντάκτρια στην ηλεκτρονική εφημερίδα trikala.net και ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ (πολιτικό και καλλιτεχνικό).

Έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Θοδωρή Αλέκου και πορεύεται στο πλευρό του με πολλή όρεξη για δουλειά.

     
     
     
 

Ταμπουρά Δέσποινα του Αθανασίου

Γεννήθηκε στο Σόρντορφ Γερμανίας το 1988 και μεγάλωσε στην Καλαμπάκα. Τελείωσε τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Καλαμπάκα το 2006 και στη συνέχεια σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχ/κών ΤΕ και Μηχ/κών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Τελειώνοντας τις σπουδές της, επέστρεψε στην Καλαμπάκα και εργάστηκε στο Τμήμα Τεχνικών Έργων και Συντήρηση Υποδομών του Δήμου Μετεώρων.

Σήμερα, εργάζεται σε τεχνικό γραφείο και παράλληλα κάνει μεταπτυχιακό στη «Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου» με κατεύθυνση τη Γεωπληροφορική στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

     
     
     
 

Τούλας Αντώνιος του Δημητρίου

Γεννήθηκε, κατοικεί και εργάζεται στην έδρα του Δήμου Μετεώρων, την Καλαμπάκα. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Τριμίντζιου, Δημοτική Υπάλληλο, και έχουν ένα αγόρι, τον Δημήτρη.

Το 1992 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και μετά έζησε στην Αθήνα, όπου και φοίτησε στα ΚΕΤΕΚ του ΟΑΕΔ Πειραιά, ως Τεχνικός Μηχανών Εσωτερικής Καύσεως (Μ.Ε.Κ.). Από το 1995 έως το 1997 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο και στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. Ολύμπου. Μετά την ολοκλήρωσή της, εργάστηκε στην αντιπροσωπεία της BMW στο Χαλάνδρι της Αττικής. Το 1998 κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα, όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα.

     
     
     
 

Τριανταφύλλου Ηλιάννα του Βασιλείου

Γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στην Καλαμπάκα. Το 2003 εισήχθη στο Τμήμα Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Α.Π.Θ. από όπου και αποφοίτησε ως καθηγήτρια Γαλλικών. Μιλά επίσης άπταιστα Αγγλικά και Ρώσικα.

Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό αφού διετέλεσε μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Καλαμπάκας. Τέλος, είναι συγγραφέας των βιβλίων «ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ» και «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ», Εκδόσεις: www.easywriter.gr.

     
     
     
 

Τσίκαρης Βασίλειος του Ηλία

Γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1965 στη Μεγάλη Κερασιά Καλαμπάκας. Είναι ο μικρότερος από τα επτά παιδιά της οικογένειας.

Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Καλαμπάκας και φοίτησε στην ιδιωτική σχολή ΩΜΕΓΑ ως μηχανικός αεροσκαφών.

Είναι μόνιμος κάτοικος Καλαμπάκας και από το 1988 εργάζεται στη ΔΕΗ. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Θεοδώρα Σταύρου και έχουν δύο παιδιά, τον Ηλία και τη Νάνσυ.

     
     
     

Καστανιάς


 
 

Πασμάκης Βασίλειος του Δημητρίου

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1979. Τέλειωσε το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στη Καλαμπάκα. Αποφοίτησε από το ΟΑΕΔ Λάρισας στο τμήμα «Ξυλουργική Εργασίες».

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί δική του βιοτεχνία στην Καλομοίρα.

     
     
     
 

Φωλίνας Νικόλαος του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1953 στην Καλαμπάκα. Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο Καλαμπάκας το 1971 οπότε και φοίτησε μέχρι το 1974 στη Μέση Τεχνική Σχολή ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ στη Θεσσαλονίκη στο τμήμα Τοπογραφίας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε στην Τεχνική Εταιρία ΑΔΟΚ-ΕΤΕΡ και στην Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας.

Υπηρέτησε στο Στρατό από το 1974 μέχρι το 1977.

Έπειτα εργάσθηκε στη 2η ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) Λαρίσης , ενώ το 1978 διορίσθηκε στην Τοπογραφική Υπηρεσία Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας του Υπουργείου Γεωργίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο Αναδασμούς και Σχέδια Οικισμού. Υπηρέτησε σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Κοζάνη, Γρεβενά και Τρίκαλα από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2010.

Μένει μόνιμα στην Καλαμπάκα από το 1995.

Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Νταβαντζίκου από την Καστανιά Καλαμπάκας με την οποία έχουν μια κόρη, τη Σταματία, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό.

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ασχοληθεί άλλη μία φορά, στις εκλογές του 2010, οπότε και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δ. Σακελλαρίου «Δημοτική Ανασυγκρότηση».

     
     
     

Κλεινοβού


 
 

Αργύρης Αθανάσιος του Αποστόλου

Γεννήθηκε το 1965 και κατάγεται από τη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας. Εργάζεται ως υπεύθυνος στο Ξενοδοχείο Αστροβολιά.

Είναι παντρεμένος κι έχει αποκτήσει 4 παιδιά, 2 αγόρια και 2 κορίτσια.

     
     
     
 

Μπαντανίκας Νικόλαος του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε το 1961 στον Κλεινοβό όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος, πατέρας 2 παιδιών και ασχολείται με γεωργοκτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Έχει εκλέγει 4 φορές ως κοινωνικός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Κλεινοβού.

     
     
     
 

Νταλαμπύρας Ανδρέας του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1961 στη Γλυκομηλιά. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Ασχολείται με την κτηνοτροφία και διατέλεσε πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Καλαμπάκας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ομάδος ΑΓΡΟΓΑΛ Μετεώρων.

Πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Θεσσαλών Συμπολιτεία» του Νίκου Τσιλιμίνγκα και πρώην υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

     
     
     

Μαλακασίου


 
 

Μαλακασιώτης Χρήστος του Ιωάννη

Γεννήθηκε το 1952 στην Παναγία Καλαμπάκας, όπου εκεί τελείωσε το Δημοτικό και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα. Είναι πατέρας 3 παιδιών.

Στην Αθήνα ανέλαβε διάφορες δουλειές όπως εργολάβος οικοδομών και δημοσίων έργων, υλοποιήσεις υδραυλικών, φυσικού αερίου, ιατρικών αερίων, κυρίως σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις. Επίσης, διετέλεσε 8 χρόνια πρόεδρος κοινότητας Παναγίας, πρόεδρος αναπτυξιακού συνδέσμου ορεινής Καλαμπάκας, πρόεδρος δεύτερης εδαφικής περιφέρειας ορεινής Καλαμπάκας. Τέλος, διετέλεσε για 8 χρόνια Δήμαρχος του Δήμου Μαλακασίου.

     
     
     
 

Πετσοδήμου Σωτηρία του Αθανασίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και είναι μητέρα 2 παιδιών. Πήγε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη σχολή Βρεφονηπιοκόμων στο ΤΕΛ. Αθήνας. Εργάστηκε στο Υπουργείο Υγείας.

     
     
     
 

Σακοράφα Σταυρούλα του Γεωργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Τελείωσε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δημόσια Σχολή Υγείας.

Εργάζεται ως Ελεύθερη Επαγγελματίας και από το 2004 ζει στα Τρίκαλα.

     
     
     

Τυμφαίων


 
 

Θεοχάρης Στέφανος του Ιωάννη

Γεννήθηκε το 1963, είναι παντρεμένος με την Ευγένεια Μισηρλή και πατέρας ενός 9χρονου γιου.

Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Μηχανικός της Ανωτέρας σχολής του ΚΑΤΕΕ Κοζάνης.

Διατηρεί Αρτοποιείο στον Κονισκό Καλαμπάκας. Έχει διατελέσει επίσης Προέδρος της Κοινότητας Κονισκού από το 1995 έως το 1998.

Το 1998 είχε θέσει Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον κ. Κώστα Γεωργολιό. Επίσης, ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Τυμφαίων το έτος 2001 και Δημοτικός σύμβουλος κατά τα έτη 2002-2006, όπου και διατέλεσε ως Πρόεδρος σε διάφορες Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Τέλος, εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2006-2010, όπου και υπηρέτησε ως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου για 3 έτη.

     
     
     
 

Κερασοβίτης Βασίλειος του Δημητρίου

Γεννήθηκε στο Φωτεινό Καλαμπάκας το 1969, όπου εκεί τελείωσε το Δημοτικό. Στα Τρίκαλα ολοκλήρωσε το Γυμνάσιο και Λύκειο.

Μελισσοκόμος στο επάγγελμα, ζει και δραστηριοποιείται στο Φωτεινό. Επίσης, έχει ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Αντιχασίων καθώς και έντονο ενδιαφέρον για προϊόντα υγιεινής διατροφής.

     
     
     
 

Μπέφα Κωνσταντίνα του Ιωάννη

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1986. Τελείωσε το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στη Γερμανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2002 και παρακολούθησε για 3 χρόνια μαθήματα Οικονομίας στο Τεχνικό Λύκειο.

Εργάστηκε στο Δήμο Τυμφαίων ως βοηθός Ληξιάρχου. Επίσης, ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2013 έως το 2017. 

     
     
     

Χασίων


 
 

Ζιώγα Πηνελόπη του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε το 1988 στην Ασπροκλησιά Καλαμπάκας και είναι μητέρα ενός παιδιού.

Τέλειωσε το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στην Καλαμπάκα και στη συνέχεια αποφοίτησε από το Δημόσιο ΙΕΚ Τρικάλων, στο τμήμα Βρεφονηπιοκόμων.

     
     
     
 

Μπάτζιου Ελισάβετ του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην Αγναντιά Καλαμπάκας το 1979. Εκεί τελείωσε το δημοτικό ενώ ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στην Καλαμπάκα. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι μητέρα 4 παιδιών, της Παρασκευής, του Στυλιανού, της Κωνσταντίνας και του Φιλίππου.

Ασχολείται με την ζωγραφική και την Αγιογραφία μέσω της 3ετούς παρακολούθησης σχετικών και εντατικών μαθημάτων.

     
     
     
 

Παπανικολάου Γεώργιος του Ιωάννη

Γεννήθηκε στην Οξύνεια Καλαμπάκας το 1973. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Γιαννακίδου και πατέρας τριών παιδιών.

Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Υπήρξε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων για δυόμιση χρόνια και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μετεώρων από το 2014 έως και το 2019.

Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με τον αθλητισμό, ως αθλητής ποδοσφαίρου και έχει διατελέσει προπονητής τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε ανδρικό επίπεδο.

     
     
     
 

Παπαχρήστου Ιωάννα του Νικολάου

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1988. Κατάγεται από την Οξύνεια αλλά ζει στην Καλαμπάκα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Καλαμπάκας και σπούδασε στο ΤΕΙ Μεσολογγίου στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία.

Το 2016 ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Βόλο. Επίσης, απασχολήθηκε σε διάφορες εργασίες σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα και από το 2012 ζει μόνιμα στην Καλαμπάκα.

     
     
     
 

Στάγιας Κλέαρχος του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1963 στο Κακοπλεύρι Καλαμπάκας. Είναι πτυχιούχος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Χασίων από το 1999 έως το 2002, Πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Χασίων το έτος 1999 καθώς και γραμματέας ΠΑΣΟΚ Τ.Ο του Δήμου Χασίων από το 1999 έως το 2001.

Ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στα Τρίκαλα.

     
     
     
 

Τσιάρας Ελευθέριος του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1967 στον Άγιο Δημήτριο Χασίων, όπου και τελείωσε το Δημοτικό, ενώ το Γυμνάσιο στην Καλαμπάκα.

Υπήρξε Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου επί έξι συνεχόμενα έτη όπως και Πρόεδρος του κτηνοτροφικού Συλλόγου Δήμου Χασίων.

Είναι νυν Πρόεδρος στην ομάδα γαλακτοκομικών προϊόντων του συνεταιρισμού ΑΓΡΟΓΑΛ.

Είναι παντρεμένος με την κυρία Αικατερίνη.

     
     

  

Επικοινωνία

Τηλ.: 24320 75180

Κιν.: 697 3070 488

Email: info@meteoranewstart.gr

Ευθυμίου Βλαχάβα 9, Καλαμπάκα

©2021 Νέο Ξεκίνημα - Ανεξάρτητος Δήμος. All Rights Reserved. // Επιμέλεια, σχεδίαση: Ρούλα Μπαξεβάνου - Ανάπτυξη: Σπύρος Αλέκος - Φωτογραφίες: Βασίλης Κυριακούλης

Search